Träningshelg med Åsa Sellidj

Träningshelg med Åsa Sellidj (FULL)

En träningshelg där du kan få hjälp och tips med din träning i både lydnadsklass och brukslydnad

Den 12–13 oktober

Plats: Då klubben är fullbokad den här helgen kommer vi att hålla till utomhus på annan plats

Pris med hund: 1.850 kr inkl. fika - max 6 deltagare (Medtag egen lunch)
Betalas senast 30 augusti när du fått meddelande om att du fått en plats.

Åhörarplats: 300 kr per person

Anmälan som är bindande gör du via formulär på hemsidan senast den 1 juli (anmälan stängs 1/7 och platserna lottas bland de som anmält sig om det är fler än 6 anmälda) De som får plats med hund meddelas via mail och ev. reserver meddelas samtidigt.

Med bindande anmälan menas att om du får förhinder ska du meddela klubben detta omgående och om reserv finns kommer platsen att gå till den personen. OM ingen reserv finns måste du själv hitta en lämplig ersättare, annars får du betala kursavgiften ändå.

Välkommen med din anmälan!


Presentation

Mitt namn är Åsa Sellidj och jag har jobbat heltid med hund i över tio år med fokus på beteende och inlärning. Jag lever tillsammans med mina hundar och familj i Stockholm.

asa_sellidj

Min flock består utav en mallehane på sex år som heter Bedari även kallad Birre. Han kommer från Wirabruks kennel i Sverige, Åsa och Anders uppfödning.

Och en mallehane på snart två år som heter Bright Boy även kallad Django. Han kommer från Parendo Vinces i Finland, Mia Skogster uppfödning.

Birre är uppflyttad till Högre spår och Elit lydnad. Django är min första IPO hund. IPO träningen är det som har legat i fokus de tre senaste åren med Mia Skogster, Peter & Connie Scherk som mina stora inspirationskällor och förebilder.

https://www.facebook.com/asasellidj/