Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

BPH på Bro-Håbo BK

3/9 - Fullt

17/9 - Fullt

8/10 - Fullt

29/10 - Fullt

Anmälan via formuläret på denna sida - Betala INTE in avgiften förrän bekräftan kommit på din anmälan!

Finns troligtvis möjlighet att ordna BPH någon vardag om behov finns för kennel eller om ni är två eller fler som vill gå ihop. Kontakta Jessica Adler på bhbk.ordforande@gmail.com för mer info och ev. bokning av BPH.


Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

Webbannons-BPH-300x80

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Svenska Kennelklubbens mentalbeskrivning BPH är utformad för att passa alla hundar. Den hjälper dig som hundägare att lära känna din hund lite bättre och är värdefull i avelsarbetet för uppfödare, ras- och specialklubbar.

Alla hundar och hundraser är inte likadana. Vilken personlighet har din hund? Är den lekfull, trygg, energisk, glad i människor? Det kan BHP ge dig svaren på!

Beskrivningen tar omkring 45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Alla hundar är välkomna!

BPH är anpassat för alla hundar, oavsett ras. Även oregistrerade hundar kan delta. För alla hundar gäller att de måste vara id-märkta, vaccinerade och ha fyllt 1 år, men det finns ingen övre åldersgräns. Ägaren eller föraren måste vara medlem i en länsklubb eller i en specialklubb/rasklubb.


Läs mer och hitta aktuella brochyrer HÄR

Anmälan stängd!