Föreläsning med Kenth Svartberg - Långsiktig belöningsträning!

Föreläsning med Kenth Svartberg Långsiktig belöningsträning! - FULLT

22 oktober, kl. 18.30-ca 21.00

Plats: Bro-Håbo BK

Kostnad: 250 kr per person (ink. fika)

Förtur för BHBK medlem fram till den 22 juli - I mån av plats tar vi emot anmälningar från andra klubbar

Anmälan som är bindande via formuläret på hemsidan, betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen. Det går att anmäla till båda i samma anmälan.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.

Sista anmälan: 1 oktober 2019

Varmt välkommen!


Långsiktig belöningsträning!

För de tävlingssugna hundägare som redan är frälsta belöningstränare finns det ytterligare en kunskapsnivå – hur man handskas med belöningarna på lång sikt.

Fördelarna med att använda belöningar i träningen är många. Något som dock kan ställa till problem är det faktum att man på tävling inte får belöna så som man normalt kan göra under träningarna.

Uteblivna belöningar på tävling kan ge negativa effekter i form av att hunden slutar att anstränga sig, att det blir frustrerad eller att hunden blir ängslig.

Föredraget handlar just om denna problematik, och riktar sig till dig som tävlar med din hund och som redan lärt dig att jobba med belöningar i din hundträning.

Föreläsare - Kenth Svartberg

kenth

Anmälan Kenth Svartberg

Anmäler mig till Kenth Svartbergs föreläsnig


 

  


  
 

Betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.