BHBK inbjuder till föreläsning med Maria Gabrielsson

BHBK inbjuder till föreläsning med Maria Gabrielsson

Torsdag 23 april, kl. 18.30-ca 20.30

Plats: Bro-Håbo BK klubbstuga

Kostnad: 150 kr per person (ink. fika)

OBS! Begränsat antal!

I mån av plats tar vi emot anmälningar från andra klubbar

Anmälan som är bindande via formuläret på hemsidan, betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.

Sista anmälan: 19 mars 2020

20200213_143724


Specialsök – vad är det och för vem är det?

Specialsök har funnits länge och våra myndigheters tjänstehundar har sökt både narkotika, vapen, kroppsvätskor, minor och mycket annat sedan länge. Hundens nos har varit behjälplig vid både uppklarande av brott och räddat liv ute på minfälten.

Nu har SBK påbörjat en provverksamhet i Specialsök. Den håller på och utvecklas och kommer troligen bli en officiell provform 2022. Föreläsningen kommer att handla om hur både hur den tilltänkta provverksamheten kommer att se ut men även om utbildning av specialsökshund.

Vi kommer att beröra vilka krav som ställs både på hund, förare och ekipaget som helhet. Kommer även att visa upp färdigt resultat med hund men även de olika utbildningsstegen.

Specialsök är nästan beroendeframkallande då det är så otroligt roligt både för förare och hund.

Maria är bruksprovs- och lydnadsdomare sedan 25 år tillbaka. SBK lärare i specialsök, NW domare och nu även SBK domare under utbildning i specialsök. Hållit på med bruks tidigare men nu i princip bara specialsök.  Arbetat på Securitas som hundförare under ca 20 år. 

Varmt välkomna! 

Anmälan Maria Gabrielsson

Anmäler mig till Maria Gabrielsson föreläsnig


 

  

 
  
 

Betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.