BHBK inbjuder till föreläsning med Maria Gabrielsson

ANMÄLAN STÄNGD!

 

BHBK inbjuder till föreläsning med Maria Gabrielsson

Söndag 28 juni, kl.  17.00-ca 19.00

Plats: Bro-Håbo BK

Kostnad: 100 kr per person för medlem i BHBK - För medlem i annan klubb 150 kr.(fika ingår ej) 

OBS! Begränsat antal!

Föreläsningen håller till utomhus och var och en tar med sig egen stol och eget fika.

Vi tänker också på att hålla avstånd under föreläsningen!

Ett stort ansvar vilar på den enskilda individen att följa myndigheternas rekommendationer och ta ansvar för sin egen och andras hälsa. Är du orolig för din egen hälsa, är i riskgrupp eller har symptom ska du inte delta på Brukshundklubbens aktiviteter.

I mån av plats tar vi emot anmälningar från andra klubbar

Anmälan som är bindande via formuläret på hemsidan, betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.

Sista anmälan: 22 juni 2020

20200213_143724


Specialsök – vad är det och för vem är det?

Specialsök har funnits länge och våra myndigheters tjänstehundar har sökt både narkotika, vapen, kroppsvätskor, minor och mycket annat sedan länge. Hundens nos har varit behjälplig vid både uppklarande av brott och räddat liv ute på minfälten.

Nu har SBK påbörjat en provverksamhet i Specialsök. Den håller på och utvecklas och kommer troligen bli en officiell provform 2022. Föreläsningen kommer att handla om hur både hur den tilltänkta provverksamheten kommer att se ut men även om utbildning av specialsökshund.

Vi kommer att beröra vilka krav som ställs både på hund, förare och ekipaget som helhet. Kommer även att visa upp färdigt resultat med hund men även de olika utbildningsstegen.

Specialsök är nästan beroendeframkallande då det är så otroligt roligt både för förare och hund.

Maria är bruksprovs- och lydnadsdomare sedan 25 år tillbaka. SBK lärare i specialsök, NW domare och nu även SBK domare under utbildning i specialsök. Hållit på med bruks tidigare men nu i princip bara specialsök.  Arbetat på Securitas som hundförare under ca 20 år. 

Varmt välkomna! 

Anmälan Maria Gabrielsson

Anmäler mig till Maria Gabrielsson föreläsnig


 

  

 
  
 

Betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge "ditt namn och föreläsningens datum" på betalningen.

Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda.