Sund med Hund

Sund med Hund - Steg 1 Grön nivå (5 platser kvar)
 
Vill du börja träna tillsammans med din hund?
 
Här gör vi cirkelträningsövningar för hela kroppen, både för människa och hund, samt genomför en löpskola som slutar med att man springer 2 km. Det här är en ny kursform från SBK som finns i olika steg och vi kommer jobba med steg 1, grön nivå, som ni även kommer bli diplomerade i.
 
Vi kommer träffas 6 tillfällen under 8 veckor och för att säkert nå målet med löpskolan behöver du även träna utöver de tillfällen vi träffas. Du behöver inte ha tränat eller sprungit innan utan vi börjar på en nivå som passar alla!
 
De krav som ställs är att ni båda är fullt friska samt att hunden är över 1 år och kan träna obehindrat i grupp. Löparskor behövs för löpskolan.
Kursen är på 6 ggr under 8 veckor 
 
Kostnad: 1100 kr inkl. kortlek med alla övningar samt en A4 med löpskolan
 
För samtliga kurser krävs medlemskap i SBK och lokalklubben Bro-Håbo BK, läs mer om medlemskap under "Bli Medlem
 
Datum och tid: 18.30 - 14/4, 21/4, 5/5, 12/5, 26/5, 2/6

Antal platser: Max 6 - Sista anmälningsdagen den 1/4

Anmälan görs via formuläret HÄR

När du fått bekräftan på din anmälan, ska betalning ske direkt till pg 591213-4 eller via Swish 1230017442, uppge ditt namn och kurs på betalningen. Din plats bekräftas efter att betalning är klubben tillhanda, dock senast 7 dagar efter bekräftad anmälan. Utebliven betalning medför att man riskerar att mista sin kursplats.


Bro-Håbo BK samarbetar med Studiefrämjandet, våra instruktörer och kursledare är utbildade i studiecirkelverksamhet.

En definition på studiecirkel är: ”En kamratkrets för gemensamma, planmässigt bedrivna studier över ett på förhand angivet ämne” och i vårt fall är det då Hundkunskap.