Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

BPH på Bro-Håbo BK

21 april - FULLT

1 maj - FULLT

5 maj - FULLT

25 maj

31 maj OBS! BPH arrangeras på annan plats!

1 juni OBS! BPH arrangeras på annan plats!

2 juni OBS! BPH arrangeras på annan plats!

6 juni - FULLT

29 juni


BPH arrangeras mellan 08.00-16.00, du får en tid mellan dessa tider.


Priser 2024

  • Medlem i BHBK 700 kr per hund
  • Ej medlem 1200 kr per hund
Anmälan sker via formuläret på denna sida och betalning sker i samband med anmälan dvs. direkt till pg 591213-4, uppge ditt namn på betalningen. Ett mail som bekräftar att din anmälan är komplett kommer inom 1 vecka efter att betalning mottagits.
 
Det är hundägarens skyldighet att känna till t.ex vaccinationsbestämmelser för att få delta på BPH. Läs mer om - Regler för BPH HÄR

För frågor om BPH kontakta Gunilla Larsson på bhbk.bph@gmail.com 


Beteende- och personlighets-beskrivning hund – BPH

Webbannons-BPH-300x80

Vill du veta mer om din hunds mentalitet? Svenska Kennelklubbens mentalbeskrivning BPH är utformad för att passa alla hundar. Den hjälper dig som hundägare att lära känna din hund lite bättre och är värdefull i avelsarbetet för uppfödare, ras- och specialklubbar.

Alla hundar och hundraser är inte likadana. Vilken personlighet har din hund? Är den lekfull, trygg, energisk, glad i människor? Det kan BHP ge dig svaren på!

Beskrivningen tar omkring 45 minuter och innehåller åtta olika moment. Syftet är att få en bild av hur hunden reagerar på och hanterar olika situationer. Det handlar bland annat om att möta främmande personer, att leka, att arbeta för att komma åt mat och att stöta på överraskningar.

Alla hundar är välkomna!

BPH är anpassat för alla hundar, oavsett ras. Även oregistrerade hundar kan delta. För alla hundar gäller att de måste vara id-märkta, vaccinerade och ha fyllt 1 år, men det finns ingen övre åldersgräns. Ägaren eller föraren måste vara medlem i en länsklubb eller i en specialklubb/rasklubb.


Läs mer och hitta aktuella brochyrer HÄR

 

Anmälan BPH 2024

Anmälan BPH på Bro-Håbo BK


 

 

  

 

 

 
 

 

 


 

Avgiften per hund 700 kr (medlem i BHBK) eller 1200 kr (ej medlem) ska betalas till Bro-Håbo BKs pg 591213-4 direkt efter anmälan är gjord.