Kursutbud hos Bro-Håbo Brukshundklubb

Bro-Håbo Brukshundklubb erbjuder en rad spännande kurser för dig och din hund!

Våra instruktörer är utbildade och certifierade inom SBK vilket garanterar att vi utbildar hundägare i det senaste inom hundträning

Ansvariga HUS:

BHBK kurser: Anna-Carin Karlsson
BHBK instruktörer: Marloes Fransen Söderberg

Kontakta Bro-Håbo BK HundägarUtbildningsSektor (HUS): använd formuläret "Kontakta HundägarUtbildningsSektorn" nedan


Vid anmälan använd vårt formulär som öppnas så fort anmälan kan göras till de olika kurserna

Observera! Att skicka in anmälan till kurs leder inte automatiskt till att det finns en plats på kursen, invänta svar från oss.

När du fått bekräftan på din anmälan får du en faktura sedan bekräftas din plats efter att betalning är klubben tillhanda. Uteblivien betalning medför att man riskerar att mista sin kursplats.

Om sista anmälningsdagen har varit, kontakta HUS via formuläret och hör om det finns platser kvar ändå. 

Sista anmälningsdagen kan variera beroende på vilken kurs och när den startar, titta på respektive kurs för att få mer info om detta.


För samtliga kurser krävs medlemskap i SBK och lokalklubben Bro-Håbo BK, läs mer om medlemskap under "Bli Medlemsamt nedan "Centrala Medlemsförmåner SBK". 

Återbetalning av erlagd kursavgift

  • Återbetalas ej vid återbud senare än en (1) månad före kursstart
  • Mot uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg återbetalas 500:- av avgiften vid kurstilläflle 1-3
  • Övriga ev. återbetalningar tas upp i styrelse för diskussion och beslut

Kontakta HundägarUtbildningsSektorn

Har du frågor om våra kurser eller vill komma i kontakt med HundägarUtbildningsSektorn kan du skicka ett mail från formuläret nedan.


 

  

 


 

Centrala Medlemsförmåner SBK

När du går med i Svenska Brukshundklubben så får du tillgång till många Hundaktiviteter, t ex hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov &tävlingarutställningarmentalbeskrivningar och mycket annat.

Du får 6 gånger om året tidningen Brukshunden som är Sveriges största tidning för aktiva hundägare – direkt hem i brevlådan.

Försäkring för personolycksfall ingår under ditt medlemsår. Du är försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter.

Du får rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring och dessutom förmånliga sakförsäkringar, anpassade för dig som hundägare, genom Watercircles miljösmarta försäkringar.


Dessutom har du som medlem också chans att söka stipendier för studier och projekt inom Svenska Brukshundklubbens verksamhetsområden.

Medlemmar som bidragit extra förtjänstfullt till sin klubb och vår organisation kan föräras våra förtjänsttecken och -medaljer.

Läs mer på SBK hemsida http://www.brukshundklubben.se

Reservation för ev. ändringar
i kursutbudet