MAGNUSSONs - BHBK Huvudsponsor :)

magnusson

Information från Styrelsen

Påminnelse till alla som tränar lydnad och bruks som använder hindrena!

Sätt tillbaka brädorna i hindret efter att ni tränat färdigt! Brädorna blir förstörda när de ligger kvar på backen och det är också viktigt inför gräsklippning/plogning.


OBS!!

Vi vill påminna om att det gäller strikt hundägaransvar på klubbens område och det innebär att vi håller god ordning på våra hundar när vi är där tillsammans med andra.

Vi har tyvärr fått in klagomål från markägaren (skogen runtom klubben och tillhörande slinga som många går) att de vid flera tillfällen har observerat att hundar springer lösa i skogen, de har även fångat in en hund. Det gäller koppeltvång i skog och mark just nu och det är endast vid tävling och ledarledd träning som vi har dispens.

Så med detta vill vi uppmana våra medlemmar och besökare att följa lagen om tillsyn av hund i skog och mark och det är alltså inte tillåtet att ha hunden lös hur som helst under den sk. hundförbudtiden.

Klippt från Länsstyrelsen sida:

Tillsyn över och omhändertagande av hundar i marker där det finns vilt

16 §   Under tiden den 1 mars-20 augusti ska hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att springa lösa i marker där det finns vilt. Under den övriga tiden av året ska hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att driva eller förfölja vilt, när de inte används vid jakt.

Läs texten kring detta i sin helhet på https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-20071150-om-tillsyn-over-hundar-och_sfs-2007-1150/

BHBK Styrelse

Träning på BHBK

Under fliken "Träna hund på BHBK" hittar du aktiviteter av olika slag som vi hoppas ska vara till nytta för dig och din hund i er träning. Klicka in under sidans  "underflikar" eller via länkarna nedan och få information om följande aktiviteter:

Skotträning vissa onsdagar, 17.45 - Info Agilityintresserad?
  Anmäl ditt intresse till Agilitysektorn på 
Öppen Agilityträning vissa torsdagar - Info bhbk-agility(at)hotmail.com

Klubben har några aktiva grupper på FB som du som medlem bör vara medlem i för att på bästa sätt få tillgång och information om aktuella saker som händer på klubben varje vecka. I dessa grupper skriver våra medlemmar om träningar och andra viktiga saker som händer på klubben varje vecka. Tveka inte att bli medlem i den grupp som intresserar just dig, eller varför inte i alla   Dock ska man vara medlem i BHBK för att vara med i grupperna. OBS! Bruksgruppen har särskilda regler, se nedan.

Våra grupper heter:

  • Lydnadsgruppen BHBK
  • Rallylydnad - Bro Håbo
  • Agility - Bro Håbo BK
  • IGP GRUPPEN BHBK

Besökare på sidan

Besökare idag: 0 | Denna månad: 1962 | Totalt: 205042

Info från klubben

 Klicka på länken för att bli medlem: 

banner_bli-medlem_476x295pxl


Träningsrummet bokas HÄR

BHBK träningsrum INFO

Dagens datum

torsdag
29
februari
Skottdagen

2024
Vecka 9

Bro-Håbo BK Swishnr: 1230017442

Swish_300x300_budskap3

 

Bro-Håbo BK HUS i samarbete med

studiefr

BHBK Logga

SBK_logga_Bro_Habo

Samarbetspartners

Skaffa en egen hundsida på Hundpoolen.se

Skapa enkelt din egen hemsida på www.hundpoolen.se
Som medlem i Bro-Håbo BK får du 20% i rabatt vid tecknande av
VIP-abonnemang på Hundpoolen

Kontakta A-C för att få rabattkod
annacarin1968(at)gmail.com

Choose language